Огляд бездротового ехолота Lucky FF718LI-W

12.05.2018

Наш сьогоднішній випробовуваний - бездротовий ехолот Lucky FF718Li-W , поговоримо про його споживчі властивості, достоїнства і недоліки.

бездротової ехолот Lucky FF718LI-W

А почнемо з вивчення вмісту коробки, а саме комплектації даного ехолота. Блок обробки і візуалізації інформації забезпечений монохромним екраном, параметри дисплея – 5,5 см по діагоналі при розподільній здатності 128х128 пікселів і графіки з використанням чотирьох відтінків сірого. На передній панелі 5 кнопок керування та навігації по меню.

бездротової ехолот Lucky FF718LI-W

Ехолот обладнаний літій-іонним акумулятором, для зарядки якого передбачено цілих три способи (за допомогою перехідників в наявності):

  • від побутової розетки 220В;
  • від гнізда прикурювача автомобіля;
  • за допомогою кабелю USB (від powerbank або планшета);

Такий багатий вибір джерел живлення забезпечує ехолоту підвищену мобільність і автономність в ході тривалих виїздів на риболовлю. Наявність вбудованого акумулятора дозволило забезпечити приладу вологозахист по стандарту IPX66.

Джерело сигналу звична для даного виробника жовта «субмарина». Така форма датчика гарантує дальність закидання, правильну орієнтацію на воді і легку візуальну ідентифікацію. Його живлення здійснюється за допомогою 3 вольтової батарейки CR-2032. Її Ви також знайдете в комплекті.

Бездротовий датчик ехолота Lucky FF718LIW

Робота сонара починається після занурення його в воду завдяки замиканню зовнішніх контактів, і припиняється після його підняття на повітря. Таким способом істотно економиться заряд батареї, і її вистачає надовго. Промінь ехолота працює з розведенням в 90 градусів на частоті 125 КГц. Максимальна доступна для сканування глибина становить 40 метрів, дальність роботи радіоканалу не перевищує 45 метрів. Також в комплект входить інструкція російською мовою і ремінець для перенесення ехолота на шиї.

Розглянемо більш докладно меню ехолота. Відразу після включення Вам буде запропонований вибір варіанту роботи ехолота - «В воді» або «Демо». Також можна вибрати один з чотирьох мов «спілкування» з ехолотом, в тому числі і російську мову. Для роботи вночі нам може знадобитися підсвічування екрану ехолота, і ця функція тут теж є.

Регульована чутливість сонара (від 1 до 9) дозволяє підвищити деталізацію картинки ехолота, але не варто забувати, що зайва чутливість підвищить і рівень шумів, а іноді і помилкову ідентифікацію об'єктів на дні водойми. Краще дотримуватися середніх значень даного параметра.

Діапазон глибини (Авто / 5/10/20/40/60 / 100м.) Краще залишити в режимі «Авто», в такому випадку вся товщина води буде відображатися на дисплеї. Якщо ж ви хочете приділити особливу увагу якомусь горизонту, скористайтеся пунктом «Збільшення» (Викл. / 5/10/20/40/60/100) за допомогою клавіші Zoom. Якщо ви встановите в налаштуваннях певний сигнал глибини, наприклад 5 метрів, то він подасть звуковий сигнал при досягненні зазначеного значення. Така функція корисна при пошуку глибоких ям або навпаки виступаючих пагорбів і бровок. Ехолот Lucky FF718Li-W також оснащений сигналізатором наявності риби під сонаром. Налаштувавши його Ви зможете отримувати сигнали сонара про наявність будь-якої риби або ж тільки трофейних екземплярів. 

бездротової ехолот Lucky FF718LI-W

Важливо, що всі встановлені параметри ехолота зберігаються в пам'яті ехолота навіть після його виключення. Вага блоку складаємо всього 185 грам. Ехолот постійно відображає відомості про поточну глибині в метрах, температурі води в градусах Цельсія, ступеня зарядки батареї і стійкості зв'язку з сонаром. Для поліпшення останньої головний блок ехолота обладнаний висувною антеною.

Також є можливість підключення через спеціальне гніздо дротового трансдьюсера, але він в стандартну комплектацію не входить . У цьому випадку даний пристрій можна успішно використовувати і на плавзасобі. З огляду на вагу бездротового сонара, а становить він всього 44 грами, жовта «субмарина» може стати надійним помічником любителям донного лову і спінінга середнього і важкого класу.  

При дослідженні рельєфу особливу увагу треба приділяти брівкам і звалили. Досить деталізована картинка дна дозволяє також судити і про його структуру. Діапазон робочих температур від -10 до 50 С також дозволяє використовувати ехолот на зимовій риболовлі. При цьому свердлити повноцінну лунку на льоду немає необхідності, досить невеликого поглиблення заповненого водою і сонар вже починає свою роботу і аналіз дна.  

бездротової ехолот Lucky FF718LI-W

Як бачимо, цей ехолот можна сміливо рекомендувати до придбання, його характеристики і функціональність поряд із гарною ціною дозволяють за невеликі гроші отримати до свого арсеналу потужний та надійний пристрій для аналізу водойми.

Популярні категорії
Популярні човни

Коментарі до сторінки
Коментарі відсутні
Залишити свій відгук?
Безкоштовна доставка по Україні

Для замовлень від 3000 грн.

Доставка замовлень в регіони

Нова Пошта, Укрпошта, Justin та ін.

Підписуйся та будь першим!

Інформація про знижки, акції та спеціальні програми.



Замовлення зворотнього дзвінка