Особливості вибору надувного човна

05.12.2016

Особливості вибору водного транспорту

Вибір і покупка власного транспортного засобу завжди була важливою подією як для рибалок, так і любителів відпочинку на воді. До даної процедури завжди ставилися з особливою скрупульозністю, оскільки параметри вибору човни ПВХ визначатимуть подальшу її прохідність і маневреність.

Де купити надувний човен та які параметри важливі при виборі човни

При виборі засобу пересування по воді слід мати на увазі кілька особливостей експлуатації різних видів човна:

  • Гребні човни підійдуть для використання на водоймах з невеликою глибиною і необхідністю маневреності. Головним параметром вибору такого човна буде її місткість, вантажопідйомність, а також наявність додаткових кріплень для фіксації рибальських снастей.
  • Моторні човни вибирають люди, яким доводиться подорожувати вздовж берега річки з наявністю течії. Залежно від потужності двигуна, такі човни допомагають легко переміщатися на великі відстані. Можливість демонтажу мотора дозволяє в будь-який момент збільшувати місткість човни якщо це необхідно.

Кращий вибір серед покупців

серед покупців підвищеною популярністю користуються човни BARK . Така тенденція пов'язана з багатьма перевагами моторних і гребних човнів даного виробника:

  • Використання тришарового матеріалу. Така технологія виробництва моторних човнів дозволила в кілька разів збільшити міцність і позбутися від ризику появи пошкоджень навіть під час самої екстремальної їзди.
  • Посилене кріплення всіх додаткових елементів. Завдяки міцному з'єднанню додаткових елементів човна вам не доведеться витрачати багато часу на її складання.
  • Невеликий вага такого човна дозволяє легко транспортувати її в розібраному вигляді на будь-які відстані без використання додаткової техніки.

На сьогоднішній день користуються популярністю надувні човни із закругленою передньою частиною, що дозволяє значно підвищувати прохідність водного транспорту в умовах сильної хвилі. Замовте прямо зараз, і вже через кілька днів зможете насолодитися комфортною прогулянкою по воді з човном від перевіреного виробника. Доставка проводиться в усі регіони країни.

Популярні категорії
Популярні човни

Коментарі до сторінки
Коментарі відсутні
Залишити свій відгук?
Безкоштовна доставка по Україні

Для замовлень від 3000 грн.

Доставка замовлень в регіони

Нова Пошта, Укрпошта, Justin та ін.

Підписуйся та будь першим!

Інформація про знижки, акції та спеціальні програми.



Замовлення зворотнього дзвінка